Samenwerkingsconvenant Stichting Jeugdwerk met Stichting BBIS

Op drie November jongstleden hebben Stichting Jeugdwerk en Stichting Bevordering Beeldvorming Internationale Samenleving (SBBIS) een convenant ondertekend welke als doel heeft de al bestaande samenwerking te intensiveren.

De Stichting BBIS stelt zich ten doel door middel van de bestaande Schilderswijk Bewonerstours, wijkevenementen en diverse promotionele projecten bij te dragen aan de positieve beeldvorming over de Internationale samenleving. Meer informatie over wat SBBIS is, leest u in de column van initiatiefnemer en directeur Itai Cohn. De exacte doelstellingen van SBBIS vindt u via deze link naar de website van de stichting.

Via regelmatige nieuwsberichten zal u op de hoogte worden gehouden van onze gezamenlijke activiteiten.

Geef een reactie