De Beste Boeken Quiz gaat van start!

In februari zullen drie scholen in Den Haag starten met het leesproject de Beste Boeken Quiz.
Leerlingen uit groep 7 en 8 van de Prinses Marijkeschool, Meester Schabergschool en de Van Ostadeschool krijgen boeken die zij moeten lezen. Daarna spelen zij in de klas een spel met vragen over deze boeken.

Inmiddels hebben de leerkrachten uitleg gekregen over de Quiz en zijn zij klaar om het project te starten met hun leerlingen. Op vrijdag 6 april mogen de beste groepjes tegen elkaar strijden tijdens de spannende finale in de bibliotheek Schilderswijk.  De presentatie zal verzorgd worden door zangeres Shary-An Nivillac.

Wij voeren de Beste Boeken Quiz uit in samenwerking met Stichting Aanzet, ondersteuning en uitdaging op het gebied van onderwijs en opvoeding, en met literair evenementenbureau Rode Ruiter.

 

 

Geef een reactie