Meiden in de lift

Op vrijdag 16 maart om 18.30 uur vieren wij internationale vrouwendag op Sam Sam. Speciaal voor meiden vanaf 12 jaar en hun moeders. Het thema is ‘meiden in de lift.’

We hebben een avondvullend programma met allerlei leuke workshops en vol entertainment, waaronder een one woman show. Ook kan je lekker shoppen langs kraampjes waar je de heerlijke, zelfbereide gerechten kunt kopen maar bijvoorbeeld ook nieuwe spullen voor in huis. We sluiten de avond knallend af met een vrouwelijke DJ en alcoholvrije drankjes.

De workshops zijn heel divers en behalve leuk ook nog eens leerzaam. Zo leer je hoe je gezonde hapjes maakt en krijg je tips van een visagiste hoe je jezelf mooi kunt opmaken. In de themaworkshop Meiden in de lift komen de volgende vragen ter sprake: Hoe zien meiden hun toekomst, hoe nemen ze een besluit, wat voor opleiding gaan ze volgen, wie stimuleren en ondersteunen ze daarin?

Kortom een vrouwenpoweravond die je op plezierige wijze klaarstoomt voor een carriererijke toekomst!

 

Geef een reactie