Verlies Marokko sportief opgepakt

Marokko werd op 20 juni jl. met 0-1 verslagen door Portugal en is daarmee uitgeschakeld op het WK. Maar ondanks deze flinke teleurstelling bleef het gezellig en vredig in de Schilderswijk, zo schrijft Omroep West.

Dat was eind 2017 heel anders toen bekend werd gemaakt dat Marokko een plek had in het WK. Er ontstonden flink wat rellen waar de politie aan te pas moest komen.

Een groot deel van onze doelgroep is van Marokkaanse afkomst. Daarom hebben we op de speeldata van Marokko iedereen welkom geheten om bij ons in de theaterzaal de wedstrijden op een groot doek te komen bekijken. Op die manier gaan we op een positieve manier met elkaar om en maken we het leuk samen. De kans dat er dan nog agressie optreedt, wordt daarmee meteen een stuk kleiner.

Geef een reactie