Projectteam Wij(K) in Antwerpen

Ons Project Wij(K) bezocht dit weekend de stad Antwerpen i.h.k.v. het uitwisselen van ervaringen over samenwerking en verbinding tussen Jeugd, Politie en overige Partners. Prachtig om te zien en horen hoe onze jeugd zich enorm trots uit over haar politie en de verbindende basis die we met zijn allen hebben ontwikkeld. Fijn voor ons en inspirerend voor de jeugd, politie en haar partners in België. Een super geslaagd weekend dus met veel ontmoetingen, dialoog, en gastvrijheid. Dit uiteraard met dank aan de circa 100 aanwezigen, maar in het bijzonder aan de begeleiding van IDEA en de medewerkers van KRAS Jeugdwerk in Antwerpen.

https://www.krasjeugdwerk.be/nieuws/jongeren-en-politie-uit-nederland-en-belgie-gaan-dialoog-tijdens-uitwisseling-op-t-kiel

Geef een reactie