Speel-O-Theek update

Bij Sam Sam beschikken we over een speelotheek. Het uitlenen nu zal anders verlopen, zodat de gezondheidsrisico’s tot het minimum zijn beperkt. Iedereen van van Ostadeschool kan er gebruik van maken.

Organisatie
We zullen 2 momenten in de week spellen aanbieden. Op deze momenten mogen ouders of kinderen ( maximaal 2 personen) op afspraak maximaal drie spellen komen lenen bij Sam Sam. Dit ophalen gaat op een afgesproken tijdstip, telefonisch wordt deze afspraak gemaakt. Hierdoor zijn er dus maar een beperkt aantal mensen in het buurthuis. Binnen een kwartier moet het speelgoed opgehaald zijn.

Het speelgoed mag 1, 2 of 3 weken thuisblijven. Bij speelgoed ophalen wordt een afspraak gemaakt voor het terugbrengen. Het lenen wordt gratis aangeboden. Wij vragen wel een formulier met juiste adres gegevens in te vullen.

Spelregels
U belt op dinsdag of donderdag tussen 13.00 – 14.00 voor een afspraak.  (niet op andere momenten bellen!) U kunt dan op dinsdag of donderdag langskomen tussen 15.00 – 17.00 in een tijdsval van 15 minuten. Met het geleende speelgoed kunt u weer naar huis. Neem aub een eigen tas mee.
Aanbod van spellen staat hieronder afgebeeld.

Bellen naar 06 – 44 47 85 02
Speelgoed halen: Buurthuis Sam Sam, van Mierisstraat 226, Den Haag
Zorg dat het speelgoed weer netjes en schoon en compleet terugkomt, zodat andere kinderen ook weer gebruik kunnen maken van de spellen.

Geef een reactie