Boodschappendienst Stichting Jeugdwerk

Vanaf maandag 6 april bieden wij tijdens de aanhoudende maatregelen rond het Corona virus een boodschappendienst aan voor iedereen in de Schilderswijk, Kortenbos en Oude centrum die niet in staat is zelf boodschappen te doen.
 
Voor €25,- (incl. bezorgen) kiest u een al samengesteld pakket, hierin zijn 7 keuzes met voeding (ook halal) of verzorgingsproducten. Ook pakket diervoeding en/of baby/dreumes pakket is mogelijk. De inhoud van de pakketten zijn geschikt voor minimaal 5 dagen voorziening in eten en of verzorging p.p..
 
Het aanvragen voor een maxi pakket voor ouders met meerdere kinderen voor het zelfde bedrag is mogelijk. Bij iedere aanvraag vragen wij u uw gegevens en gezinssamenstelling juist door te geven.
 
Per bestelling kunt u maximaal 2 pakketten bestellen (dit kunnen 2 verschillende pakketten zijn). Bestelling doen kan twee maal per week op maandag en vrijdag tussen 11:00 en 12:00 en worden de bestelde pakketten op woensdag of vrijdag geleverd tussen 13:00 en 16:00. Hierin kunt u uw voorkeur aangeven.
 
Betalingen vinden plaats via tikkie of overschrijving vooraf of d.m.v. van contactloos/pin betaling bij aflevering waarbij de gestelde gepaste afstand en hygiëne van kracht is.
 
Voor vragen en/of bestellingen en overzicht keuzepakketten kunt u mailen naar;
boodschappen@jeugdwerk.nl
of telefonisch contact opnemen op maandag en vrijdag tussen 11:00 en 12:00
0619858569 (Peter van Holstein)
0633307975 (Peter de Zwaan)
0682554266 (Ageeth Smith)

Geef een reactie