Fotogalerie Zomer 2020

Theaterweek 2020

Theaterweek bij Sam Sam. In het thema wizard of Oz hebben de kinderen en de leiding 4
dagen een theaterweek gehouden met een filmpresentatie op de laatste dag. Als afsluiting was er een logeerpartij bij Sam Sam met weinig slaap maar wel met disco en verstoppertje spelen. De volgende morgen was er een heerlijk ontbijt met ochtendgym.

Week van Geluk

Week van geluk bij de Jeugdhaven. Het was een heerlijke week waarin geleerd werd over
geluk.

Olympische Spelen week 1

Eerste week in thema Olympische spelen en Griekse mythologie. Leren over de
geschiedenis, kennismaking met Oude Grieken, stemmen met potscherven, Olympische
fakkels maken en ruilen voor iets anders in de stad, speurtocht door de duinen met Griekse goden , Grieks koken , het Griekse alfabet, eigen hangers maken met je letter of naam in het Grieks , sirtaki leren dansen , lied oefenen voor de Griekse bruiloft in week 5,
waterestafette,theater met het Theaterhuis en heel veel water en plezier
Week

Olympische Spelen week 2

Een superweek met Griekse letters schrijven, borden versieren, Olympische sportdag,
Griekse hapjes maken ,de bruiloft van Aphrodite en Apollo en als afsluiter naar Duinrell.

Mini-kamp Lunteren

Kinderkamp in het thema Harry Potter

Tienerkamp Heino

De tieners gingen dit jaar naar Heino voor een zeer actief weekje.

Zomerschool Talenten"klup"

De eerste twee weken van de zomervakantie hebben we op de Zuidwal en op SamSam ook voor de peuters een zomerschool georganiseerd. De kinderen kwamen van negen tot één. De eerste dag was nog een beetje onwennig. Sommige kinderen zagen een nieuwe juf en een ander lokaal. Alle kinderen waren snel gewend en hebben het naar hun zin gehad. Het was leuk om te zien hoe snel peuters vriendjes werden ondanks het feit dat ze normaal niet bij elkaar in de groep zaten. Zij hebben gespeeld en geleerd over hun lichaam, lekker in je vel, gezond eten, bewegen, hoe voel je je? We hadden mooi weer, net niet te warm. De peuters hebben veel gespeeld en geleerd en lekker buiten gespeeld met veel waterpret. Ze hebben nieuwe dingen geproefd onder andere linzensoep, tosti’s. Al met al een geslaagde activiteit!

Geef een reactie