Ondanks coronamaatregelen toch een mooi Kerstprogramma

Afgelopen kerstperiode hebben er, voor de jeugd tot 17 jaar, diverse activiteiten plaatsgevonden van voorlichtingen, kahootquiz, gesprekken met de wijkagent, een filmavond, fifa toernooi en spellenavond. Door de coronamaatregelen hebben we een aantal onderdelen omgegooid, maar met inzet van onze (jeugd) vrijwilligers hebben we in samenwerking met de partners een mooi programma neergezet. Daarnaast hebben we op 29, 30 en 31 december oliebollen uitgedeeld in de wijk. Waarbij we deze activiteit met hoog bezoek hebben afgetrapt. Niemand minder dan burgemeester Jan van Zanen heeft met ons een wandeling door de wijk gemaakt en de bewoners voorzien van een oliebol en een bakje koffie. Uiteraard knoopte de bewoners een gesprekje aan en wilde ze graag met de burgemeester op de foto.
Mooie samenwerking tussen 
Nextrpojecten
Stagehuis schilderswijk en 
Stichting Jeugdwerk

Geef een reactie