Theaterkamp

Het kindertheaterkamp 2015 is van zaterdag 11 juli t/m vrijdag 17 juli 2015
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

1 kamp

Tijdens het theaterkamp gaan we naar kamphuis de Wildwal dit ligt in de bossen bij de stad Lunteren.
De kampweek staat geheel in het teken van een spannend thema-verhaal.
Wat het thema is voor theaterkamp 2015? verklappen we nog niet.

Er is naast toneelspel ook tijd voor andere leuke dingen in deze week, zoals uitstapjes naar het zwembad, een pretpark en spelen en sporten in de natuur. Kinderen krijgen zo een heerlijke vakantie waar zij door inspanning kunnen ontspannen en ervaringen en vriendschappen maken. Deze unieke ervaring nemen zij mee in de rest van hun leven.

theaterkamp2013

Als uw kind meewil en u daarvoor toestemming geeft, kunt u het kind inschrijven bij de betrokken kinderwerkers van het kamp; Ronald Edens of Wim Assies (Sam Sam) of Ageeth Smith (Jeugdhaven). U kunt hen ook eerst nog om verdere informatie vragen.

of kom persoonlijk even langs op een van de buurthuizen.
de adressen staan onderaan deze pagina.

2 kamp

KOSTEN:

Het kamp kost € 85,- voor elk eerste kind uit een gezin. Voor elk volgend kind uit een gezin betaald u € 75,- Deze bedragen kunnen in gedeeltes worden betaald. Bij inschrijving dient € 25,- te worden aanbetaald en de rest moet voor aanvang van het kamp zijn betaald.

Wij hopen dat we ook dit jaar weer veel enthousiaste kinderen mogen begeleiden op dit unieke heerlijke kamp. Het is een heerlijke ervaring waar kinderen van na zullen genieten !

Kom jij ook mee???

de Jeugdhaven:
prinsegracht 67
2512 EX Den Haag
Tel: 070 445 10 94

SamSam
Van Mierisstraat 226
2526 NL Den Haag
Tel: 070 380 67 17