Vakantiekampen

Al jaren organiseert Stichting Jeugdwerk de vakantiekampen theaterkamp en ouder & Kindkamp. Hier kun je de folders van de kampen van dit jaar downloaden:

Folder Ouder & kindkamp 2018 Theaterkamp 2018
Folder Ouder & kindkamp 2018

Deze diashow vereist JavaScript.

Theaterkamp

Deze begint de eerste week van de zomervakantie, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens het theaterkamp gaan we naar kamphuis de Wildwal dit ligt in de bossen bij de stad Lunteren. Elk jaar hebben we een ander thema tijdens de kampweek.
Naast toneelspel is er ook tijd voor andere leuke dingen, zoals uitstapjes naar het zwembad, een pretpark en spelen en sporten in de natuur. Kinderen krijgen zo een heerlijke vakantie waar zij door inspanning kunnen ontspannen, ofwel door lekker fysiek bezig te zijn in hun hoofd tot rust komen. Ook doen ze mooie ervaringen op en sluiten ze vaak hechte vriendschappen. Deze unieke ervaring nemen zij mee in de rest van hun leven.

Ouder & Kindkamp

We gaan 4 dagen naar Heino, vlakbij Zwolle. Het kamp is voor alle leeftijden. We hebben ook een tienerafdeling op dit kamp voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar.  Het terrein waar we verblijven, heeft veel mogelijkheden tot sport en spel, wandelen en ander vermaak. Ook is er een zwembad waar we gebruik van kunnen maken. De eerste 3 dagen organiseren we tal van activiteiten waar ouders en kinderen aan deel kunnen nemen. Op de laatste dag gaan we naar pretpark Slagharen.

Kosten

Theaterkamp:

€ 90,00 voor elk eerste kind uit een gezin
€ 80,00 voor elk volgend kind uit een gezin.
Bij inschrijving dient € 25,00 te worden aanbetaald

Ouder & kindkamp

€ 72,50 per ouder
€ 52,50 per kind t/m 12 jaar
€ 57,50 per kind van 13 t/m 18 jaar
Bij inschrijving dient € 20,00 te worden aanbetaald

Voor beide kampen geldt dat het resterende bedrag in gedeeltes mag worden betaald. Het totale bedrag moet wel op onze rekening staan voor we op kamp gaan. Bij verhindering of niet mee gaan, kunnen wij u helaas geen geld teruggeven, omdat wij vooraf moeten aanbetalen.

Inschrijving

Inschrijven voor 2018 kan alleen nog voor het Ouder & Kindkamp op de Jeugdhaven:
Prinsegracht 67
2512 EX Den Haag
Tel: 070 445 10 94