Peuteropvang met VVE (2-4 jaar)

Direct plek

Als uw kind tussen de 2,5 en 4 jaar is, dan hoeft uw kind niet meer te wachten op een plek op onze peuteropvang! Er is direct plaats op de Zuidwalschool, Sam Sam, Van Ostadeschool en de Al Qoebaschool. De peutervang is goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Het zorgt voor een goede start en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Daarom wordt er intensief samen gewerkt met de groepen 1 en 2 van de basisschool. Er is veel aandacht voor de Nederlandse taal en bijvoorbeeld de lichamelijke en creatieve ontwikkeling van de peuters. Gediplomeerde leidsters halen het beste uit uw kind.

Ouders nauw betrokken

Als ouder wordt u natuurlijk nauw betrokken bij de ontwikkeling van uw kind. U bent van harte welkom bij de spelinloop en tijdens de activiteiten op de groep en u kunt gebruik maken van onze peuterbibliotheek. De leidster bespreekt regelmatig met u hoe uw kind zich ontwikkelt. 

Hoe ziet de peuteropvang er uit?

De lokalen van de peuteropvang zijn ingericht met leuke speelhoeken met elk een thema, bijvoorbeeld ziek en gezond. Uw kind kan 4 of 2 dagdelen op de peuteropvang terecht, verdeeld over een aantal ochtenden en middagen. Er is ook een gezellige en kindvriendelijke buitenspeelruimte.

De opvang/openingstijden

Maandag t/m vrijdagochtend: 8.30 tot 12.00 uur
Maandag t/m vrijdagmiddag: 12.45 tot 15.15 uur

Jonger dan 2,5 jaar?

Kinderen jonger dan 2,5 jaar kunnen meedoen aan de gratis cursussen Samenspel en Kindersymfonie!

Informatieboekjes

Infoboekje Samsam Van Ostade 2017-2018
Infoboekje AI Qoeba 2017-2018

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u uw kind inschrijven? Dan kunt u langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.00 uur op de Zuidwalschool, Samsam, Van Ostadeschool of de Al Qoebaschool.